torsdag 5 januari 2012

Tar sönder mig

En sak som är så jävla patetisk är facebook bråk. Det tär mig sönder och samman när massa människor hackar ner på varandras statusar och dömer folk med ord som fjortis,bög,ful,tönt osv... 
För det första så är fb, för mig iallafall, ett nätverk där man kan dela med sig utav sitt liv och hålla kontakten med vänner och även dela sina åsikter, och om man då skriver en åsikt man har händer det ofta att man blir helt bombad med onödiga kommentarer, vilket leder till att man inte längre vill dela med sig, vilket kan leda  till en nedtryckt person som inte vågar säga vad den tycker. 
Hur idiotiskt?!?!

Även när vissa folk ''stämplar'' andra människor i en grupp, utan att egentligen veta ett skit om den människan, utan bara sätter ner foten och bestämmer att ''du är jävligt osmart bara för att du stavade fel på din status'' exempelvis. 
Vem fan är denna människan som har rätt att bestämma vem du är och hur du är? Jo det är en svag person, som utan ett eget liv väljer att trycka ner andras. En person som är precis som du och jag fast att de tror sig ha rätten att gruppera människor som man grupperar blodgrupper. 

Bara skärp till er och skaffa er ett eget liv, snälla.
 
Aggro Sofia träder fram, men ha det gött! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar